Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Kart Tour onthuld voor smartphones

Krachttour.

Nintendo onthult Mario Kart Tour. De game lanceert volgens het bedrijf voor maart 2019 en is speelbaar op Android- en iOS-apparaten.

Er is op dit moment nog weinig bekend over Mario Kart Tour. Zo heeft Nintendo nog niet laten weten of je voor de app moet betalen. Eerdere Nintendo-games voor smartphones waren echter meestal free-to-play met in-game aankopen.

Zo heeft het bedrijf vorig jaar nog Animal Crossing: Pocket Camp uitgebracht voor Android en iOS. Het bedrijf blijft ook bestaande apps ondersteunen. Zo bracht Nintendo in november 2017 een nieuw verhaal en nieuwe personages uit voor Fire Emblem Heroes.

Er is meer Nintendo-gerelateerd nieuws. Zo is onlangs onthuld dat de Nintendo Switch binnen een jaar ruim 14 miljoen keer is verkocht.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties