Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Kart Tour krijgt volgende week online multiplayer

Mario baant zich een weg naar het wereldwijde web.

Afgelopen maandag kondigde Nintendo aan dat Mario Kart Tour een multiplayermodus krijgt. Vanaf maandag 9 maart om 5 uur in de ochtend kun je de modus online spelen.

In de Mario Kart Tour-multiplayer neem je het in verschillende modi op tegen zeven andere spelers. Je kunt zowel vrienden als mensen die in de buurt zijn, uitdagen. Daarnaast neem je het in andere modi op tegen mensen van over de hele wereld voor een plaats op de wereldranglijst. Wie een MKT Gold-abonnement bezit, neemt het ook op tegen hooggeplaatste racers om zich een weg naar de top te banen.

Dat Mario Kart Tour nu pas een multiplayer krijgt, is vrij opmerkelijk. De game lanceerde vorig jaar in september voor Android en iOS. Sindsdien staat er in het hoofdmenu een onbruikbare knop voor de multiplayer.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties