Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Kart Tour krijgt "nieuwe manieren om te spelen"

Met vrienden de baan op.

De smartphone game Mario Kart Tour krijgt in september 2022 een update waarin "nieuwe manieren om te spelen" worden toegevoegd. Zo kondigt Nintendo aan.

In de update staat Multiplayer-gameplay centraal. Het klinkt waarschijnlijk dat de Battle Mode wordt uitgebracht nadat daar bestanden van gevonden waren.

"Met de Mario Kart Tour multiplayer update aan het einde van september voegen we nieuwe manieren om te spelen toe," aldus Nintendo, "ook verwijderen we Gouden Races (alleen beschikbaar voor spelers met een Mario Kart Tour Gold Pass-abonnement); bekijk de in-game meldingen voor meer details."

Op het moment dat de update uitkomt, bestaat Mario Kart Tour drie jaar. Regelmatig worden nieuwe banen en functies zoals de eerdere Mario Kart Tour Multiplayer toegevoegd.

Natuurlijk is ook Mario Kart 8 Deluxe: Wave 2 is uitgebracht. In de tweede lading worden acht nieuwe banen geïntroduceerd.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties