Skip to main content

Mario Kart 8 Deluxe - Seasonal Circuit toernooi aangekondigd

Alle seizoenen in een toernooi.

Nintendo Benelux organiseert een online toernooi met de naam Mario Kart 8 Deluxe - Seasonal Circuit. Dat maakt het bedrijf bekend via Twitter.

Het gehele toernooi bestaat uit vier cups die gedurende de lente, zomer, herfst en winter plaatsvinden. Het eerste toernooi heet Spring Cup en start op zaterdag 29 mei om 19:00 uur. Iedereen die wil deelnemen aan het bovenstaande toernooi gaat in het hoofdmenu naar Online > Toernooi > Zoeken met code en geeft daar de code 1175-7686-1227 in.

De speler die de Spring Cup wint, krijgt een LEGO Nintendo Entertainment System. Daarnaast roept Nintendo spelers op om hun spannendste racemomenten te delen via Twitter met de hashtag #SpringCup. Zo maak je kans op een Mario Kart 8 Deluxe-opberghoes voor je Nintendo Switch of een goodiebag.

Wie deelneemt aan de vier verschillende cups, vergaart ook overkoepelend punten. De twaalf spelers met het meeste punten gaan door naar de grote finale en maken daar kans op een Mario Kart 8 Deluxe-trofee en de titel van beste Mario Kart-speler van de Benelux.

Read this next