Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Kart 8 Deluxe DLC Wave 2 aangekondigd

Acht nieuwe en nostalgische racebanen.

Nintendo heeft de nieuwe racebanen van de tweede wave met Mario Kart 8 Deluxe DLC aangekondigd. De nieuwe banen zijn vanaf 4 augustus 2022 te spelen.

Nieuwe banen en oude klassiekers worden aan de game toegevoegd. Kalimari Desert van de Nintendo 64, Waluigi Pinball van de DS, Mushroom Gorge van de Wii, Snow Land van de Game Boy Advance en Mario Circuit 3 van de SNES zijn de klassiekers die vanaf 4 augustus te spelen zijn.

Sky-High Sundae maakt zijn debuut in de DLC, die wordt op een later moment aan Mario Kart Tour toegevoegd. Nog twee andere banen van Mario Kart Tour worden aan Mario Kart 8 Deluxe toegevoegd: New York Minute en Sydney Spring.

Bekijk op YouTube

Met de Mario Kart 8 Deluxe Booster Pass voor € 24,99 worden er in zes verschillende waves 48 nieuwe banen aan Mario Kart 8 Deluxe toegevoegd. Mario Kart 8 Deluxe Wave 1 is in maart 2022 uitgebracht.

Voor meer Nintendo Switch-plezier in de zomer is de Splatoon 3 releasedatum bekendgemaakt. Voor JRPG-liefhebbers zijn zowel Live A Live als Xenoblade Chronicles 3 verkrijgbaar.

Read this next