Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Fandag 5 juni in Bobbejaanland

Speel Super Mario Galaxy 2 lekker vroeg!

Het langverwachte Super Mario Galaxy 2 voor Wii ligt op 11 juni in de winkels, maar alle Mario fans kunnen het spel in preview uitproberen tijdens de officiële Mario Fandag op 5 juni in Bobbejaanland.

Enthousiaste gamers kunnen de nieuwe game als eerste ontdekken nog voordat hij in de winkelrekken ligt, maar daarnaast ook live kennismaken met stemacteur Charles Marinet die al jaren gestalte geeft aan Mario en Luigi. Mario zal de hele dag een hoofdrol spelen in Bobbejaanland, en voor alle speurneuzen is er een Mario speurtocht doorheen het park. Alle deelnemers maken kans om coole prijzen te winnen (Wii consoles, games, abonnementen voor Bobbejaanland, gadgets, enz.)

Tickets voor de Mario Fandag zijn in voorverkoop beschikbaar aan een exclusief reductietarief (15,5 euro in plaats van 31 euro), en kunnen besteld worden via www.nintendo.be. Mario fans kunnen ook langsgaan bij FUN: bij aankoop van elke Mario game, wordt een gratis dagticket (geldig tot 5 juni, in combinatie met een betalend ticket) weggeschonken.

Ook Eurogamer België zal afzakken richting Bobbejaanland om achteraf verslag uit te brengen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties