Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Map Pack voor Halo: Reach op komst

Voegt drie nieuwe maps toe aan spel.

Dat Halo: Reach een meer dan degelijke game is konden jullie al lezen in onze review, maar binnenkort zal het feest nog uitbreiden doordat Microsoft besloten heeft om eind november de allereerste Map Pack uit te brengen.

Onder de noemer van het Noble Map Pack zullen drie nieuwe multiplayer maps te vinden zijn, genaamd Anchor 9, Tempest en Breakdown.

Anchor 9 is een herstellingsbasis voor schepen van de UNSC en zou een perfecte map zijn om met twee tot acht spelers Free for All, Team Slayer en Team Objective te spelen.

Tempest is dan weer een "verlaten vestiging gelegen aan de kust", speciaal gemaakt om gevechten tussen acht tot zestien spelers te ondersteunen tijdens een potje Big Team Battle, Free for All, Team Slayer en Team Objective. Bovendien zullen er met Tempest heel wat nieuwe mogelijkheden binnen The Forge beschikbaar worden.

Als laatste is er Breakpoint, een map waarop een "artefact" diep onder de grond verscholen ligt. Deze MP-plek is net zoals Tempest perfect om met acht tot zestien aan de slag te gaan met de modi Big Team Battle en Invasion.

Voor ieders wat wils dus in de Noble Map Pack. Bovendien mag je na het downloaden nieuwe te behalen Achievements verwachten voor een totaal van 250 punten. De DLC zal vanaf 30 november op Xbox Live Marketplace te vinden zijn voor een prijs van 800 MS Points.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties