Skip to main content

Mamoswine komt naar Pokémon Unite

Aanstormend talent.

The Pokémon Company heeft een nieuwe speelbare Pokémon voor Pokémon Unite bekendgemaakt. Mamoswine is een Melee Defender en is vanaf nu te vinden in de Battle Committee shop.

Je begint een wedstrijd als Swinub met een standaardaanval die vijanden bevriest. Vijanden die al bevroren zijn, krijgen bovendien extra schade. Op level 1 en 3 leer je vervolgens Ice Shard en Tackle. Ice Shard is een ranged attack die vijanden vertraagt, Tackle is een dash waarmee je in een bepaalde richting stormt.

Op level 6 evolueer je in Piloswine en kun je Ice Shard upgraden naar een area of effect-aanval of een aanval waarmee je vijanden bevriest. Op level 8 krijgt ook Tackle een upgrade waarmee je vijanden kunt stunnen of naar je toe trekken.

Vanaf level 10 krijg je als Mamoswine ook toegang tot je Unite Move genaamd Mammoth Mash. Met die area attack spring je naar een bepaalde locatie om daar schade aan te richten en alle vijanden in de buurt te vertragen.

Heb je Pokémon Unite nog niet uitgeprobeerd? Hier vind je alle info over de Pokémon Unite beste Pokémon in All-Rounder, Attacker, Defender, Speedster en Supporter.

Read this next