Skip to main content

Malboro bevestigd voor Final Fantasy 15 in Gamescom trailer

En hoofdvijand 'overtreft alle vorige antagonisten.'

Het iconische Final Fantasy-monster Malboro zit ook in Final Fantasy 15. Dat blijkt uit een nieuwe trailer, die gameplay bevat waar Noctis en zijn groep een Malboro vinden en bevechten.

Je vindt de Malboro in een vallei dat je in de tweede helft van de game bezoekt. In de video is te zien hoe de Bad Breath-aanval het hele team doodt, met een Game Over-scherm tot gevolg.

Regisseur Hajime Tabata vertelt daarnaast meer over de andere tegenstanders uit de game. De hoofdvijand uit Final Fantasy 15 'overtreft alle voorgaande schurken', zo stelt hij in een vragensessie vertaald door Gematsu.

"We hebben een fantastische vijand in Final Fantasy 15," zegt Tabata. "Binnenkort geven we meer informatie vrij over dit karakter. Hij ontstijgt alle eerdere vijanden."

Tabata geeft ook aan te kijken naar luchtschepen. Het team onderzoekt momenteel de mogelijkheden maar weet niet hoe hoog een luchtschip vliegt binnen de game. "Als het niet lukt voor de releasedatum, wil ik luchtschepen toevoegen als downloadbare content," aldus Tabata.

Final Fantasy 15 moet ergens in 2016 lanceren en komt uit op PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk op YouTube

Read this next