Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Makers Limbo hebben nieuw project

Voorlopig nog geen verdere details.

Playdead, de studio die ons een tijdje terug de erg knappe XBLA-game Limbo bracht, heeft vandaag officieel laten weten dat ze aan een gloednieuw spel aan het werken zijn. Die beslissing hebben ze genomen na gezien te hebben dat Limbo echt wel succesvol was.

Dino Patti, de CEO bij Playdead, kon nog geen specifieke details loslaten over hun nieuwe project, maar wist wel al te verklappen dat fans van Limbo zich meteen op hun plek zullen voelen.

"Je zult de stijl van de gameplay erg leuk vinden mocht je genoten hebben van onze vorige game. Je gaat meteen het gevoel krijgen dat het spel gemaakt is door het team dat instond voor Limbo, maar alles zal toch anders worden," vertelde Patti.

Mocht je Limbo nog niet gespeeld hebben, maar geen X360 onder je TV hebben staan, dan mag je trouwens vergeten om het spel ooit te bezitten. Patti voegde aan zijn babbel rond het nieuwe project van Playdead toe dat Limbo een "lifetime exclusive" is voor de console van Microsoft.

Of hun volgende spel ook enkel verkrijgbaar zal zijn via XBLA is nu nog niet geweten, maar Patti gaf alvast aan dat ze bij Playdead de filosofie zullen hanteren om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met hun producten.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties