Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Makers Bulletstorm parodiëren Call of Duty

In de vorm van een game.

Wie herinnert zich het hilarische parodiefilmpje op Halo door People Can Fly, de grapjassen achter Bulletstorm nog? Wel, de ontwikkelaars hebben het daar niet bij gelaten en zijn zelfs nog een stapje verder gegaan: deze keer hebben ze een korte game ontwikkeld waarin ze de populaire FPS-reeks Call of Duty belachelijk maken.

'Duty Calls' kan je hier downloaden voor de PC en is ongeveer 760 MB groot. Door op de link te klikken kan je tevens een korte trailer bekijken. Hoewel het spel amper 5 minuten duurt, is het toch een bijzonder originele stunt om Bulletstorm nog eens extra in de verf te zetten en duidelijk te maken dat andere FPS-games tegenwoordig veel te serieus en saai zijn. En nu maar hopen dat Activision niet met één van z'n rechtszaken op de proppen komt, People Can Fly werkt namelijk voor EA...

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties