Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Maker X-COM lanceert crowdfundingcampagne voor Phoenix Point

UPDATE: campagne behaalt doel binnen een week.

UPDATE: De crowdfundingcampagne voor Phoenix Point heeft binnen een week zijn doel op Fig gehaald. Ontwikkelaar Julian Gollop bedankt in een update alle fans die het project hebben gesteund.

Gollop meldt verder dat alle extra inkomsten worden gebruikt om aanvullende content te maken. Zo worden er bestuurbare auto's en vliegende bases toegevoegd als de campagne respectievelijk 650.000 en 850.000 dollar ophaalt.

Oorspronkelijk bericht: X-COM-bedenker Julian Gollop heeft zijn nieuwe strategiegame Phoenix Point op crowdfundingplatform Fig gezet. Begin vorig jaar is Phoenix Point officieel aangekondigd.

Gollop hoopt met zijn studio Snapshot Games 500.000 dollar in te zamelen. Na ruim een dag heeft de campagne op Fig al meer dan 290.000 dollar opgehaald. De ontwikkelaar heeft nog tot 8 juni de tijd om het beoogde doel te bereiken.

In de spirituele opvolger van X-COM neem je het opnieuw tegen een buitenaards gevaar op. De game bevat echter ook unieke features. Zo reageert de vijand op jouw tactieken door zichzelf te muteren en krijg je met boss battles te maken.

Phoenix Point lanceert op de pc, Mac en Linux. De game heeft nog geen releasedatum, maar de studio hoopt Phoenix Point in het laatste kwartaal van 2018 uit te brengen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties