Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Maker Gran Turismo 5 over de release

Zal "boos" en "blij" zijn wanneer het zover is.

Fans van de Gran Turismo serie hebben de laatste jaren engelengeduld moeten hebben. Deeltje vier verscheen alweer een dikke vier jaar geleden, terwijl ontwikkelaar Polyphony Digital bijna net zo lang beelden en informatie over Gran Turismo 5 aan het loslaten is...zonder daarbij te vermelden wanneer het spel eindelijk in de winkelrekken te vinden zal zijn. Neen, dit nieuwsbericht bevat tot onze grote spijt geen releasedatum, maar wel wat gevoelens die bij Kazunori Yamauchi - de geestelijke vader van de reeks - zullen opborrelen wanneer het zover is.

In een gesprek met het blad PSM3 liet de man weten dat hij tegelijk "blij" en "kwaad" zal zijn wanneer Gran Turismo 5 uit zal komen. "Ik ben nog nooit compleet tevreden geweest over de spellen die ik maak", liet de man weten. "Waarschijnlijk zal ik blij zijn eens GT5 verkrijgbaar zal zijn omdat ik mijn verantwoordelijkheden heb kunnen vervullen, maar aan de andere kant weet ik nu al dat ik boos zal worden."

Gran Turismo 5 zou momenteel voor negentig procent klaar zijn, terwijl het spel in de loop van 2010 zal verschepen richting de betere gamesboer. Waarschijnlijk krijgen we op de E3-persconferentie van Sony een finale releasedate. Tot die tijd kun je wegdromen bij al het beeldmateriaal dat op de gamepage van Gran Turismo 5 te vinden is.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen