Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Majora's Mask 3D heeft één aangepast eindbaasgevecht

Maar ook visvijvers.

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D heeft één aangepast eindbaasgevecht. Dat heeft regisseur Eiji Aonuma bekendgemaakt tijdens een interview met het Japanse gamesblad Famitsu (via Siliconera).

In het interview geeft Aonuma aan dat die aanpassing nodig was omdat het in de originele Majora's Mask niet heel duidelijk is wat er van je wordt verwacht. Hij benadrukt verder wel dat Majora's Mask 3D niet makkelijker is dan het origineel.

"De moeilijkheidsgraad is niet verlaagd", zo vertelt Aonuma. "Er zijn geen extra hints aan de game toegevoegd".

Wel zijn er andere nieuwe elementen. Zo kun je voortaan vissen. Er zijn twee visvijvers aan de game toegevoegd, die volgens Aonuma bevolkt worden door 'monsterlijke' wezens.

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D is een remake van de Nintendo 64-game voor de Nintendo 3DS. De game werd eerder deze maand officieel aangekondigd tijdens een Nintendo Direct-uitzending. De game komt uit in de lente van 2015, tevens als Special Edition.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties