Skip to main content

Magic 2014: Duels of the Planeswalkers krijgt eerste uitbereiding

Update: Magic 2013 wordt volgende maand gratis voor Xbox Live Gold leden.

Update: De eerste gratis Xbox Live Gold game van september is bekend. Vanaf 1 september valt Magic The Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 kosteloos te downloaden voor iedereen met een actief Xbox Live Gold-abonnement.

De gameadaptie van het populaire kaartspel biedt je naast een hoop te verzamelen kaarten en zelf samen te stellen decks een boel content in singleplayer. Zo zijn er naast de gewone duels tegen de AI ook puzzels en uitdagingen die je tegenover krachtige combo's plaatsen. Wie daarmee klaar is, kan zijn kansen wagen in één van de multiplayermodi van het spel.

Momenteel kan je nog steeds Dead Rising 2 en Dead Rising: Case Zero downloaden. Zij blijven nog gratis tot september.

Dat zijn dan twee lekken op één dag tijd. Microsoft heeft duidelijk geen goede dag vandaag.

Origineel: Op 18 september komt de eerste uitbereiding voor Magic 2014: Duels of the Planeswalkers op de markt. Het gaat om een downloadbare uitbereiding die 280 nieuwe kaarten introduceert.

De nieuwe kaarten zijn verdeeld over vijf decks. Deze zijn ook bruikbaar in de zes nieuwe campagnes. Daarnaast zijn er vijf extra uitdagingen, die de speler in een bepaalde situatie droppen waar ze zich vervolgens uit moeten redden.

De uitbreiding bevat een bonus in de vorm van 'unlockables.' Deze variëren van vrij te spelen trofeeën tot nieuwe portretten voor je avatar en enkele nieuwe achievements.

De prijs van deze uitbereiding is nog niet bekend, maar als uitgever Wizards of the Coast de lijn van voorgaande Magic uitbereidingen doortrekt, dan zal deze ongeveer vijf euro kosten.

Bekijk op YouTube

Read this next