Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mafia-trilogie krijgt remake

Visvoer of groot succes?

2K Games kondigde vandaag via een teaser aan dat de Mafia-trilogie een remake krijgt voor pc, PlayStation 4, Stadia en Xbox One. Op 19 mei zouden we normaal gezien meer details krijgen. Dat was echter zonder Microsoft gerekend, dat even later per ongeluk enkele zaken over de remake van de eerste en tweede titel uit de reeks onthulde.

De remake van de eerste game krijgt de naam Mafia: Definitive Edition, lanceert op 27 augustus en bevat volgens Microsoft een uitgebreider verhaal en meer uitgebreide gameplay. Tijdens de game raakt Tommy Angelo opnieuw verstrikt in de criminele onderwereld van het fictieve Lost Heaven.

Mafia 2: Definitive Edition lanceert al op 19 mei en voert je naar het fictieve stadje Empire Bay van de jaren 40 en 50. Daar probeert oorlogsheld Vito Scaletta de schulden van zijn vader af te betalen aan de maffia.

Mafia 1 krijgt geheel nieuwe graphics.

Dat 2K iets nieuw aangekondigd omtrent de Mafia-trilogie is geen verrassing. Afgelopen dagen tweette het Mafia: Trilogy-twitterkanaal de woorden 'Family', 'Power' en 'Respect' Die komen nu ook terug in de teaser. Check zeker ook onze Mafia 3 review om een idee te krijgen van de reeks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Mafia

PS2, Xbox, PC

Mafia 3

PS4, Xbox One, PC

See 2 more

Mafia: Definitive Edition

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties