Skip to main content

Mafia II: Director's Cut op komst?

UPDATE: we hadden gelijk!

UPDATE: Uitgever 2K heeft officieel laten weten dat ze Mafia II wel degelijk opnieuw zullen uitbrengen. De PS3- en X360-versies zullen door het leven gaan onder het Greatest Hits/Platinum Hits label, terwijl de PC-versie simpelweg Mafia II: Director's Cut zal heten.

Alle onderstaande informatie over de extra content in deze versies klopt.

ORIGINEEL: Vorig jaar kwam Mafia II, maar liefst acht jaar na het origineel, op de markt en kreeg het spel te maken met gemengde kritieken. "...Ben je echter op zoek naar een degelijke actiegame, dan zit je bij Mafia II aan het juiste adres. Verwacht echter niet dat je binnen een half jaar nog eens terug gaat denken aan alles wat je beleefde...net zoals je dat ook niet doet bij een vermakelijke Hollywoodfilm", was onze eigen conclusie.

Nu ziet het er echter naar uit dat uitgever 2K plannen heeft om Mafia II opnieuw uit te brengen in de vorm van een Director's Cut editie. Tenminste, als we online webwinkel Amazon.com mogen geloven.

Volgens Amazon zullen in de Director's Cut niet enkel het volledige spel, maar ook drie uitbreidingspakketten te vinden zijn samen met vier nieuwe wagens en extra kledij.

En hoewel er geen verdere verklaring te vinden is omtrent de toevoegde uitbreidingen lijkt het ons logisch dat het hier gaat om Joe's Adventures, Jimmy's Vendetta en The Betrayal of Jimmy, drie al eerder uitgebrachte expansies in de vorm van DLC. Wat we van Jimmy's Vendetta vinden kun je hier lezen.

2K heeft voorlopig nog geen reactie gegeven op dit nieuws.

Joa en Manu verkennen Mafia II in een kickoff!

Read this next