Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mafia: Definitive Edition release uitgesteld

Corona eist opnieuw slachtoffers.

Uitgever 2K Games en ontwikkelaar Hangar 13 stellen de release van Mafia: Definitive Edition met een maand uit. Normaal gezien zou de game op 28 augustus uitkomen, maar die datum is door de coronacrisis niet langer haalbaar. De game lanceert nu op 25 september.

Via Twitter laten beide bedrijven weten dat ze 'niet willen inboeten op het vlak van kwaliteit'. Vermoedelijk heeft het verplichte thuiswerk bij Hangar 13 roet in het eten gegooid, zoals ook bij veel andere ontwikkelaars het geval is.

Om de pijn te verzachten, krijgen we op 22 juli wel een uitgebreide nieuwe trailer met gameplaybeelden. In afwachting daarvan moeten we het voorlopig stellen met bovenstaande teaser.

Mafia: Definitive Edition is een volledig vernieuwde versie van de klassieker uit 2002. Vorige maand kregen we al een beeld van de Mafia: Definitive Edition cinematics. Daarnaast weten we intussen ook dat Mafia: Definitive Edition aanpasbaar politiegedrag krijgt.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties