Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mafia: Definitive Edition narrative trailer toont nieuwe cinematics

Hemels.

2K Games maakte gisteren van de PC Games Show gebruik om een narrative trailer voor Mafia: Definitive Edition te tonen. Die game maakt deel uit van de geremasterde Mafia-trilogie.

In de trailer krijgen we te zien hoe de cinematics van de game eruitzien en welke personages we in de titel mogen verwachten. Verder zien we veel gevechten met en zonder vuurwapens, een explosie en een brand. Ten slotte ontdekken we ook wat de oorlog tussen de familie Morelle en de familie Salieri inhoudt.

Mafia: Definitive Edition is een van nul af aan opgebouwde remake van Mafia 1. Zo bevat de game een verbeterd script, extra cutscènes, een uitgebreidere versie van het op Chicago gebaseerde stadje Lost Heaven, nieuwe mechanics en een heleboel extra's.

De game lanceert op 28 augustus voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition kwamen eerder al uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties