Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mafia 3: Definitive Edition-datamine toont afgevoerde spionagegame

Definitief afgevoerd.

Via een datamine in Mafia 3: Definitive Edition ontdekte YouTuber Sliderv2 de Berlijnse map van de afgevoerde spionagegame Rhapsody. Die game werd oorspronkelijk ontwikkeld door Hangar 13, maar is door herstructureringen binnen het bedrijf nooit afgewerkt.

Rhapsody zou zich afspelen in het Berlijn van de jaren tachtig en vertelt het verhaal van een Russische Jood die zijn ouders verloor in een Sovjetwerkkamp. Later wordt hij gered door de Amerikanen en gerekruteerd door het spionagebedrijf Rhapsody. Vervolgens zou je missies uitvoeren en de dood van je ouders proberen wreken.

In het bijbehorende filmpje loopt Sliderv2 rond in een wit 3D-model van de stad en krijgen we ook een bovenaanzicht van Berlijn te zien. Aangezien het hier gaat over een eerste versie van de game, kan de dataminer geen deuren openen of gebouwen betreden.

Onlangs kwamen Mafia 2 en Mafia 3 beide opnieuw uit in een Definitive Edition. Wil je graag meer weten over die laatste, dan check je best eens onze Mafia 3 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties