Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mafia 3 - 5 dingen die je moet weten

An offer you can't refuse.

Gisteren werd de Mafia 3 releasedatum aangekondigd, samen met een story trailer waarin je heel wat flitsend geweld ziet. Maar wat is nu precies het verhaal? Wie is Lincoln Clay? Wat doe je zoal in New Bordeaux? We zochten de vijf belangrijkste feiten voor je uit.


Lincoln Clay is uit op wraak

In Mafia 3 draait het allemaal rond eten of gegeten worden. De grote vissen verorberen de kleintjes. Dit ondervindt Lincoln Clay zelf wanneer hij in aanvaring komt met de Italiaanse mafia. Wanneer zijn vrienden van de Black Mob het slachtoffer worden van machtsspelletjes, trekt onze oorlogsveteraan op pad om wraak te nemen. Hij zweert niet te stoppen tot maffiabaas Saul Marcano alles heeft verloren.

In tegenstelling tot wat de game doet vermoeden, is Lincoln Clay geen lid van de mafia. Hij wil er net alles aan doen om de georganiseerde misdaad uit te roeien.

Verwacht je echter maar aan enkele plottwists, want we kunnen ons niet voorstellen dat het simpelweg bij een wraakverhaal blijft. Ongetwijfeld dat ook Lincolns Vietnam-verleden ergens de kop opsteekt. Of dat hij zelf in afpersing en illegale praktijken begint te handelen. New Bordeaux is immers geen aards paradijs.

Ga verder naar het volgende Mafia 3 feit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Mafia 3

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties