Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Madworld 2 is een mogelijkheid

Regisseur van origineel heeft er zin in.

In een interview met het Amerikaanse Official Nintendo Magazine heeft Shigenori Nishikawa, regisseur van Madworld, gezegd dat Platinum Games geïnteresseerd is in het maken van een sequel.

De man praat over hoe hij denkt dat Madworld goed ontvangen werd door critici en publiek en dat ze zeker geïnteresseerd zijn om in de toekomst een nieuw deel te maken. Hij beschrijft de Wii als een erg gebalanceerde console en heeft duidelijk zin om een titel bestemd voor een ouder publiek uit te brengen voor de console.

Dit gaat wel regelrecht in tegen wat Development Director van uitgever Sega Constantine Hantzopoulos eerder vorige week zei. Deze had het over de tegenvallende verkoopcijfers van volwassen titels voor de Wii en wanneer hem gevraagd werd of er meer titels van dat kaliber zouden verschijnen Sega, antwoordde hij: "Waarschijnlijk niet."

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen