Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre onderweg naar Borderlands 2

Nog twee downloadbare uitbreidingen te gaan.

Gearbox Software een vierde Headhunter add-on naar Borderlands 2 in de vorm van Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre. De downloadbare uitbreiding staat gepland voor 11 februari.

Tijdens de uitbreiding vindt een bruiloft plaats binnen de rivaliserende Hodunk en Zaford families. Om ervoor te zorgen dat ze elkaar niet in de haren vliegen, help je Mad Moxxi bij het vinden van ingrediënten voor een liefdesdrankje.

Zoals bij de vorige Headhunter-pakketten verdien je onder andere skins en nieuwe gezichten voor je Borderlands-personage. De add-on kost 2,99 euro en verschijnt voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

In april komt een vijfde en laatste add-on uit met de naam Sir Hammerlock and the Son of Crawmerax. Gearbox heeft Borderlands 2 dan achttien maanden lang van downloadbare uitbreidingen voorzien. De cel-shaded shooter met RPG-elementen is wereldwijd 8,5 miljoen keer verscheept.

Getagged als

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties