Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mad Max releasedatum bekend voor pc, PS4 en Xbox One

PS3- en Xbox 360-versies geschrapt.

Warner Bros. Interactive kondigt de releasedatum van Mad Max aan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game van ontwikkelaar Avalanche Studios komt internationaal uit op 4 september, in de Benelux op 3 september.

Daarbij komt het nieuws dat de PlayStation 3- en Xbox 360-versie geschrapt is. De studio richt zich liever het op het optimaliseren van de andere uitgaves. De game komt zo'n vier maanden uit nadat de nieuwe film Mad Max: Road Fury van regisseur George Miller in de bioscopen draait.

De game-adaptie speelt zich af in een post-apocalyptische open wereld, waarin je zowel te voet als in voertuigen rondreist. In de onderstaande trailer zie je enkele beelden, alsmede commentaar van de studio.

Bestel je de game alvast, dan krijg je 'The Ripper' als pre-order bonus. Daarmee voorzie je je wagen van off-road banden, een grill, een V8-motor, een betere uitlaat en 'afgestemde vering.'

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties