Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Machinist en Astrologian onthuld voor Final Fantasy XIV: Heavensward

Samen met nieuw ras, Au Ra.

Square Enix maakt bekend dat de Final Fantasy XIV: Heavensward-uitbreiding twee extra Jobs krijgt naast de Dark Knight, Astrologian en Machinist. De uitgever onthuld dat tijdens het Fan Festival 2014-evenement voor de MMORPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

De Astrologian is een zogenaamde healer. Je taak in de groep is om iedereen in het leven te houden en dat doe je met deze Job door een kaartendeck in te zetten. De Machinist is juist een aanvallende Job. Met geweren en machines doe je schade van een afstandje.

Naast de Jobs is er in Heavensward voor het eerst een nieuw ras speelbaar, de Au Ra. Ze dragen hoorns en delen van hun lichaam zijn bedekt met schubben. De mannen zijn groot en gespierd, de vrouwen juist 'elegant en mysterieus.'

De level cap wordt verhoogd van level 50 naar 60 en als je in die regionen zit, kun je de nieuwe Alexander-dungeon in. Daarnaast is er nog een draak als mount te verdienen, waarmee je de wereld rond kan vliegen. Een fysiek beeldje daarvan zit inbegrepen in de Collector's Edition van Heavensward.

Final Fantasy XIV: Heavensward lanceert in de lente van 2015 als de eerste grote, betaalde uitbreiding voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

De Astrologian
De Machinist
De Au Ra

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties