Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Maatregelen tegen ragequitters in Street Fighter 5 aangekondigd

Vanaf volgende week.

Ontwikkelaar Capcom kondigt maatregelen aan tegen ragequitters in Street Fighter 5.

Het bedrijf noemt nog geen exacte datum, maar zegt wel dat het van plan is om volgende week 'directe maatregelen' te nemen. Voor de ergste misbruikers zijn de consequenties volgens Capcom 'ernstig'.

Ragequitters zijn spelers die hun internetverbinding verbreken voordat ze een wedstrijd verliezen. Zo registreert de game het verlies niet en behouden zij hun punten.

"We hebben de hulp van de gemeenschap nodig om dit probleem op te lossen. Neem in het weekend alsjeblieft alle ragequits op die je tegenkomt."

"Dit kun je onder andere doen met de Share-functie op de PlayStation 4 nadat de match is afgelopen, maar elk videobewijs voldoet", aldus de ontwikkelaar op Capcom Unity.

Street Fighter 5 is sinds 16 februari speelbaar op de pc en de PlayStation 4. Sander zijn Street Fighter 5 review lees je nu op de site.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Street Fighter V

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Imre Himmelbauer avatar

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.
Reacties