Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Maak Skyrim een stuk kleurrijker met Super Skyrim Bros.

The Elder Scrolls krijgt bezoek van een Italiaanse loodgieter.

De community achter The Elder Scrolls V: Skyrim is nog lang niet dood. Dat bewijst deze Super Skyrim Bros., een mod die de wereld van Super Mario naar Skyrim brengt.

Via een nieuw huisje nabij Winterhold trek je naar het Mushroom Kingdom, een volledig nieuw gebied dat de modders toevoegden aan het originele spel. Daar kan je strijden tegen klassieke vijanden van Mario zoals Koopas, Turtles en Goombas en er zijn zelfs bossfights tegen Bowser en Waluigi.

Wie goed genoeg zoekt, kan warp zones of geheime gebieden vinden die je exclusieve wapens opleveren gebaseerd op de krachten van Mario zelf. De staff of Fire Flower schiet vuurballen af en de staff of Koopa Shell doet dat met schildpadhuisjes. Muntjes verzamelen kan natuurlijk ook door er gewoon langs te springen.

Aan de mod worden nog steeds nieuwe dingen toegevoegd. Onlangs was dat bijvoorbeeld een nieuw gebied gebaseerd op de woestijnlevels uit de Mario games. De lijst met functionaliteiten is nu al ontzettend lang. Die lijst kan je hier nalezen en wie wil kan de mod er ook downloaden. Gratis one-ups voor iedereen die dat doet!

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties