Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lunar Shift Special Edition Xbox-controller aangekondigd

Verandering van controller doet gamen.

Microsoft breidt het Xbox controller Shift-gamma uit met de Lunar Shift Special Edition. Die controller kost € 64,99 en is vanaf nu beschikbaar via de Microsoft Store.

De controller is volgens Microsoft gebaseerd op "de ontzagwekkende uitstraling van de maan" en afhankelijk van het licht is hij zilver- of goudkleurig.

De Lunar Shift bevat getextureerde triggers, bumpers en achterkant, heeft aan de zijkant met rubber beklede anti-slip swirl grips en beschikt over een hybride navigatiepad.

Verder kun je de knoppen zelf toewijzen via de Xbox Accessoires app en is de controller aan te sluiten op Xbox-consoles, pc's en mobiele apparaten. Wie de controller draadloos gebruikt, kan rekenen op Bluetooth Low Energy.

De Razer Universal Quick Charging Stand voor Xbox.

Er is ook een 3,5mm jack-aansluiting aanwezig en de Lunar Shift is compatibel met de Razer Universal Quick Charging Stand voor Xbox. Die laatste kost € 59,99.

De Lunar Shift Special Edition is de tweede Xbox-controller in het Shift-gamma. De eerste is de Aqua Shift Special Edition Xbox-controller. Die is sinds 31 augustus 2021 beschikbaar. Eerder leek Microsoft topman Phil Spencer ook de Xbox Game Pass streaming box te teasen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties