Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lunar Shift Special Edition Xbox-controller aangekondigd

Verandering van controller doet gamen.

Microsoft breidt het Xbox controller Shift-gamma uit met de Lunar Shift Special Edition. Die controller kost € 64,99 en is vanaf nu beschikbaar via de Microsoft Store.

De controller is volgens Microsoft gebaseerd op "de ontzagwekkende uitstraling van de maan" en afhankelijk van het licht is hij zilver- of goudkleurig.

De Lunar Shift bevat getextureerde triggers, bumpers en achterkant, heeft aan de zijkant met rubber beklede anti-slip swirl grips en beschikt over een hybride navigatiepad.

Verder kun je de knoppen zelf toewijzen via de Xbox Accessoires app en is de controller aan te sluiten op Xbox-consoles, pc's en mobiele apparaten. Wie de controller draadloos gebruikt, kan rekenen op Bluetooth Low Energy.

De Razer Universal Quick Charging Stand voor Xbox.

Er is ook een 3,5mm jack-aansluiting aanwezig en de Lunar Shift is compatibel met de Razer Universal Quick Charging Stand voor Xbox. Die laatste kost € 59,99.

De Lunar Shift Special Edition is de tweede Xbox-controller in het Shift-gamma. De eerste is de Aqua Shift Special Edition Xbox-controller. Die is sinds 31 augustus 2021 beschikbaar. Eerder leek Microsoft topman Phil Spencer ook de Xbox Game Pass streaming box te teasen.

Read this next