Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Luma, Boom Boom en Pauline komen naar Mario Tennis Aces

Voor wie nog op nieuwe personages aasde.

De Japanse tak van Nintendo maakt op zijn YouTube-kanaal bekend dat Luma, Boom Boom en Pauline begin 2019 als downloadbare personages voor Mario Tennis Aces uitkomen. Ze worden dan gratis beschikbaar gesteld.

Luma ken je uit de Super Mario Galaxy-games, terwijl Boom Boom als een van de Koopa Kids voor het eerst zijn opwachting maakte in Super Mario Bros. 3 op de NES. Pauline is afkomstig uit de eerste Donkey Kong-game, maar veel spelers herkennen haar vooral als de burgemeester van New Donk City in Super Mario Odyssey.

Eerder kwam Birdo ook al uit voor Mario Tennis Aces. In december volgen nog Koopa Paratroopa, Shy Guy en Petey Piranha. Lees ook de Mario Tennis Aces review van onze Bruce, hij noemt het een 'gebalanceerd, dynamisch en goed gevuld tennisspel.'

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties