Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Luigi's Mansion voor de 3DS uitgesteld

Eerste helft 2013, lekker concreet.

Luigi's Mansion voor de 3DS, die de ondertitel Dark Moon draagt, is uitgesteld naar de eerste helft van 2013. De titel stond oorspronkelijk gepland voor het eind van dit jaar. Nintendo of America heeft laten weten dat deze deadline niet gehaald gaat worden, maar kan nog geen concrete datum noemen. Ook is er geen reden genoemd voor het uitstel. We gaan er van uit dat dit ook geldt voor de Europese versie van de game.

Maar niet getreurd, er komt dit najaar nog genoeg uit voor de handheld van Nintendo. Deze week verschijnt New Super Mario Bros. 2, maar ook daarna is het nog lang niet klaar. FIFA 13, PES 2013, Professor Layton and the Miracle Mask, Epic Mickey 2: Power of Illusion en Metal Gear Solid Snake Eater 3D: The Naked Sample zijn een paar potentiële toppers die dit jaar als het goed is nog verschijnen.

Over de auteur

Thomas Mak avatar

Thomas Mak

Editor Eurogamer Benelux

Thomas is een gamer met een lichte identiteitscrisis. Hij speelt het liefst een point and click adventure om daarna verder te gaan met een sportgame. Vervolgens schuift hij een singleplayer shooter in zijn 360 om de dag of te sluiten met een action-adventure met rpg elementen. Thomas speelt alles, behalve een Japanse rpg. Tsja, je moet ergens een grens trekken.

Reacties