Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lowriders: Custom Classics update verbetert laadtijden GTA Online

Voegt ook nieuwe gamemodus toe.

De Lowriders: Custom Classics update verbetert de laadtijden van Grand Theft Auto Online. Dat blijkt uit een publicatie van Rockstar.

De verbetering van de laadtijden verkort de tijd die het duurt om met een gamesessie te verbinden. Het overschakelen naar een andere sessie tijdens het spelen zou nu ook sneller moeten zijn. Daarnaast is in alle versies de stabiliteit en prestatie van GTA Online verbeterd. De update is alleen van toepassing op de pc-, PlayStation 4- en Xbox One-versie.

De update voegt ook de Sumo Adversary Mode toe. In die nieuwe gamemodus is het de bedoeling om je tegenstanders met een auto uit een arena te duwen. Het team dat in de arena blijft, wint. Ten slotte geeft Lowriders: Custom Classics je toegang tot nieuwe wapens, tattoos, kleding, haarstijlen en auto's.

Een rechter besloot laatst dat Lindsay Lohan haar Grand Theft Auto-rechtszaak mag doorzetten.

Speel je GTA 5 nog regelmatig? Bekijk dan zeker ook onze GTA 5 cheats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties