Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lost in Random releasedatum bekendgemaakt

Alea iacta est.

Tijdens EA Play Live 2021 heeft Electronic Arts de releasedatum van Lost in Random bekendgemaakt. Dat is de nieuwe adventuregame van de makers van Fe. De game komt op 10 september uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Zoals de titel doet vermoeden, staat willekeur centraal in de game. Als Even verken je een wereld die sterk doet denken aan die van Alice in Wonderland. Daar probeer je je zus Odd te bevrijden uit de klauwen van een gemene koningin. Tijdens je avontuur wordt je bijgestaan door Dicey, een dobbelsteen met speciale krachten.

Door vijanden te verslaan, verzamel je energie om Dicey op te laden. Vervolgens bepaalt een rol van de dobbelsteen welke speciale krachten Dicey gebruikt om je vijanden verder te bestoken.

Tijdens EA Play Live waren er nog enkele grote aankondigingen. Zo is Grid Legends aangekondigd en is sandboxmode Battlefield Portal voor Battlefield 2042 voorgesteld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties