Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lords of the Fallen: Ancient Labyrinth DLC aangekondigd

Deze winter verkrijgbaar.

De actie role-playing game Lords of the Fallen krijgt deze winter diens eerste downloadbare content (DLC), laat uitgever CI Games weten.

Ancient Labyrinth is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One en bevat nieuwe gameplay gebaseerd op puzzels. Het pakket bevat ongeveer twee en een half uur aan nieuwe content en speelt zich af in een gigantisch doolhof vol skeletten.

De DLC voegt tevens nieuwe wapens en uitrustingen toe, nieuwe vijanden en nieuwe side-quests. Spelers worden ook geconfronteerd met de magische, oeroude Lord, wiens krachten constant veranderen tijdens het gevecht.

Lords of the Fallen is sinds 28 oktober verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Binnenkort is in de Lords of the Fallen review van Derek te lezen wat hij van de game vindt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties