Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Loop niet weg van The Getaway Bundle

Zes indietitels, T-shirts en een meteoriet.

Het is weer zover! Bij Indie Royale hebben ze een nieuwe verzameling indiegames klaarstaan die je voor een kleine prijs (momenteel 4,31 euro) binnen kan halen.

Het gaat om zes games die de meesten onder jullie misschien niet kennen, maar daar zal snel verandering in komen. Vanaf 8 dollar krijg je het album 'Handheld heroes one' bovenop de spelletjes. De tien grootste steunders van deze actie worden bovendien beloond met een T-shirt van Shattered Horizon en de vijf grootste krijgen een echt stukje meteoriet mét echtheidscertificaat.

De games in de Getaway Bundle zijn:

  • Shattered Horizon: een exclusief multiplayergebeuren waarin je als astronaut in de ruimte in tal van volledig gewichtsloze levels tegen andere spelers vecht. Deze shooter laat je van brokstuk naar brokstuk zweven terwijl je andere ruimtevaarders één maakt met de oneindigheid van het heelal. Dit spel heeft extreem mooie graphics voor een indiegame en een unieke multiplayer die iedereen een keertje zou moeten uitproberen.
  • Analogue: a hate story: probeer achter de waarheid te komen omtrent een ruimteschip dat duizenden jaren geleden plotseling verdween. In Analogue mag je vooral lezen en keuzes maken. Keuzes die uiteindelijk tot een van de vijf verschillende eindes leiden. (Inclusief soundtrack en DLC)
  • Da new guys: een old-school point and click game met een...unieke grafische stijl. Wanneer de slechtste worstelaar ter wereld het wereldkampioenschap wint en daarna wordt ontvoerd, moeten zijn twee mede-worstelaarvrienden hem zien te redden. (Inclusief soundtrack)
  • Super amazing wagon adeventure: stop de graphics van The Oregon Trail en de gameplay van WarioWare in een blender en krijgt deze geschifte game. Probeer met een huifkar en diens inzittenden doorheen zo veel mogelijk levels te geraken waarbij elk volgend level een andere mini-game met zich meebrengt. Blaas ossen op met een grenade launcher, vermorzel gigantische mieren met een machinegeweer,..., je kan het zo gek niet bedenken of het zit in het spel. Deze game is exclusief voor deze Bundle.
  • Waves: verwoest zo veel mogelijk geometrisch verantwoorde vijanden door ze te raken met een salvo aan withete pixels van je eigen geometrisch balletje. Als we niet beter wisten zouden we zeggen dat deze twin-stick shooter met trippy soundtrack en flashy kleuren een opvolger was van Geometry Wars, en dat betekent al heel wat! (Inclusief soundtrack)
  • MiniFlake: een 2D dungeon crawler met zeer simpele graphics en haast geen kleuren, maar met een leuke 8-bit soundtrack. De game zit momenteel nog in de Alpha-fase, dus als je hem aanschaft kan je de komende maanden (jaren?) nog heel wat updates verwachten.

The Getaway bundle kan je je hier aanschaffen en over twee weken kan je je al verwachten aan de volgende bundel! Hieronder nog de trailer met een korte inleiding tot alle games.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties