Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lollipop Chainsaw release datum bevestigd

Een nieuw zombie-festijn in juni.

Op een Lollipop Chainsaw evenement op GDC 2012 vandaag, gaf Warner Bros. eindelijk en release datum vrij voor Grasshopper Manufactures laatste uitspatting.

Lollipop Chainsaw wordt gemaakt door dezelfde groep geschifte mensen die ons eerder al games zoals Killer7, No More Heroes en Shadow of the Damned brachten. Op 13 juni zal de game eindelijk in de winkelrekken te vinden zijn. Dit is één maand later dan de datum die men oorspronkelijk verwacht had voor de zombie hack-n-slash parade.

In Lollipop Chainsaw nemen spelers de rol aan van Juliet Starling, een cheerleader uit een lange lijn van zombie strijders, die een uitbraak in haar school moet stoppen. Tara Strong, die een ellenlange credentials lijst heeft - van Harley Quinn in Arkham City tot Rikku uit Final Fantasy X(-2) - houdt de rol van Juliet voor haar rekening.

Filmmaker James Gunn is één van de verschillende Hollywood talenten die aan het project werkte om enkele details aan het karakter en het verhaal van de game toe te voegen. Niemand minder dan Jimmy Urine van Mindless Self Indulgence nam trouwens de muziek van de eindbazen voor zijn rekening.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties