Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lollipop Chainsaw naar het Westen

Met dank aan Warner Bros.

Warner heeft aangekondigd dat het verantwoordelijk zal zijn voor de verspreiding van Lollipop Chainsaw in het Westen, Grasshoppers volgende grote game. Het nieuws werd voor het eerste vrijgegeven op Twitter, maar nu werd het officieel via een persbericht aangekondigd. De game werd voor het eerst onthuld in Famitsu een paar weken terug. (Er is een officiële website voor, mocht je een kijkje willen nemen.)

"Ons spannend partnerschap met Kadokawa Games laat ons toe om iets nieuws te proberen door een zeer unieke game zoals Lollipop Chainsaw naar de Westerse markten te brengen," zei WBIE hoofd Martin Tremblay.

"We kijken uit naar een partnerschap met Warner Bros. Interactive Entertainment op onze eerste intrede binnen de HD console markt," wist Kadowaka Games president Yoshimi Yasuda nog toe te voegen.

Het verhaal van de titel zal neergepend worden doe James Gunn, bekend van onder andere Slither en de Dawn of the Dead remake. Daarbij zal hij natuurlijk bijgestaan worden door de immer geflipte Grasshoper baas Suda51, alsook componist Akira Yamaoka.

In de game spell je als zombie jager Juliet, die blijkbaar uit een lange lijn van zombie jagers komt. Mocht je dus twijfelen: ja, er volgt een zombie invasie. Grasshoppers laatste grote game was trouwens Shadows of the Damned, uitgegeven door EA Partners. De game deed het kritisch goed, maar ontbrak de grote verkoopcijfers.

Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties