Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Logitech G345 Wireless ultralichte gaming geadset onthuld

Vederlicht.

Hardwareproducent Logitech G heeft de Logitech G435 Wireless Gaming Headset onthuld. De draadloze headset is ultralicht en bedoeld voor een brede compatibiliteit.

De G435 Wireless Gaming Headset springt in het oog door het gewicht van slechts 165 gram. Volgens Logitech is het ontwerp geoptimaliseerd voor kleinere hoofdmaten.

De headset heeft enkele bijzondere features. Er is LIGHTSPEED Wireless 2.4 GHz connectiviteit om verbinding te maken met je pc of PlayStation-console via een USB-A 2.4 GHz-adapter, die een minimum aan delay moet garanderen.

Logitech G435 Wireless Gaming Headset in drie verschillende kleurcombinaties.

De G435 Wireless Gaming Headset heeft ook 'low-lag Bluetooth' om verbinding mogelijk te maken met mobiele apparaten, zoals smartphones.

Qua audio belooft Logitech 40mm drivers voor een rijk geluid, en dubbele beamforming-microfoons waardoor een microfoonarm niet langer nodig is en ruis efficiënt wordt verminderd.

Logitech geeft ook mee dat de headset een CarbonNeutral certificaat heeft. De CO2-impact van het product is dus erg beperkt. De headset maakt ook gebruik van gerecycleerde materialen.

Cover image for YouTube videoG435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset: KEEP PLAYING

Ujesh Desai, de algemeen directeur van Logitech G, laat optekenen dat de G435 Wireless Gaming Headset "speciaal is ontworpen voor de moderne gamer - hij is veelzijdig, stijlvol, extreem comfortabel en klaar voor high-performance speelsessies."

Je kunt de G435 Wireless Gaming Headset in drie kleurencombinaties verkrijgen: Black & Neon Yellow, Blue & Raspberry en Off-White & Lilac.

De G435 Wireless Gaming Headset release ligt in oktober 2021. Het toestel lanceert dan voor een adviesprijs van 79,99 euro.

Wie weet vind je de hoofdtelefoon binnenkort terug op onze lijst met de beste gaming headsets in 2021.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties