Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Logitech G stelt herwerkte G502 X gamingmuizen voor

"De G502 opnieuw uitgevonden."

Logitech G heeft de herwerkte versies van de G502 gamingmuizen voorgesteld. Die krijgen de namen G502 X, G502 X LIGHTSPEED en G502 X PLUS en komen midden september 2022 uit.

Alle modellen zijn uitgerust met een HERO 25K-sensor en de hybride LIGHTFORCE optisch-mechanische microswitch-schakelaars.

Die optisch-mechanische Lightforce-schakelaars combineren volgens het bedrijf een "optische bediening met ultralage latency schakelaars" die zorgen voor hoge prestaties.

De draadloze modellen zijn allemaal uitgerust met een USB-C-oplaadpunt en zijn volledig compatibel met de Logitech G POWERPLAY-muismatten die draadloos opladen ondersteunen. Zo kun je bij de G502 X LIGHTSPEED en G502 X PLUS genieten van "onbeperkte levensduur van de batterij" zonder dat je die moet aansluiten via de kabel.

Naast het feit dat de draadloze versies van de muis uitgerust zijn met een USB-C oplaadpunt, bevatten ze ook allemaal een HERO 25K-sensor die bewegingen volgen op submicron-niveau zonder afvlakking, filtering of versnelling.

Cover image for YouTube videoEen kijkje aan de binnenkant: Functies van de Logitech G502 X-gamingmuizen nl

G502 X-gamingmuis (€ 89):

De G502 X is voorzien van een nieuw ontworpen, omkeerbare en verwijderbare DPI-knop om tegemoet te komen aan verschillende handgroottes en gripstijlen. De muis beschikt ook over de infinite scroll- en ratchet-functies en een stabieler en lichter herwerkt scrollwieltje.

G502 X LIGHTSPEED-gamingmuis (€ 149):

De draadloze G502 X LIGHTSPEED bevat al het bovenstaande, maar is 68% sneller dan vorige generaties en kan via de Device Pairing Tool samen met de Logitech G915, G915 TKL of G715 gaming-toetsenborden aangesloten worden op dezelfde ontvanger.

G502 X PLUS-gamingmuis (€ 169):

Het duurste G502 X PLUS-model bevat naast alle functie van de iets goedkopere modellen ook LIGHTSYNC RGB led-verlichting met batterij-optimalisatie via actieve speeldetectie en opstart- en uitschakeleffecten.

De G502 X-gamingmuizen.

Op onze website vind je daarnaast ook gidsen over de beste gamestoelen van 2022, de beste CPU voor gaming in 2022 en de beste gaming keyboards in 2022.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties