Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Live a Live demo beschikbaar

Meer vermaak voor fans van Octopath Traveler!

Live a Live komt op 22 juli 2022 voor de Switch uit. Voor iedereen die nu al zin heeft in een voorproefje is er een gratis demo beschikbaar in de Nintendo eShop. Live a Live is een remake van de gelijknamige JRPG die aan het eind van de vorige eeuw alleen in japan is uitgekomen.

In Live a Live ervaar je het verhaal van acht verschillende personages. Ieder verhaal speelt zich af in een ander tijdperk, van de prehistorie tot de verre toekomst.

Live a Live heeft een 2D-HD artstyle die je misschien bekend voorkomt uit Octopath Traveler. Het grote succes van Octopath Traveler heeft ertoe geleden dat Live a Live gebruik maakt van een vergelijkbare artstyle.

In de demo van Live a Live krijg je toegang tot drie hoofdstukken van het verhaal. Imperial China, Edo Japan en The Distant Future zijn in de demo speelbaar. Alle opslaggegevens uit de demo worden overgedragen naar de volledige game wanneer de game op 22 juli officieel uitkomt.

De volgorde waarin je de verschillende verhalen speelt, is aan jou. Op die manier vorm je je eigen avontuur.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties