Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geen multiplayer LittleBigPlanet PSP

Voor de rest wel compleet.

LittleBigPlant voor de PS3 was heel aardig als je alleen speelde, maar de kracht van het spel zat duidelijk in de multiplayer. De PSP-versie van spel moet het echter zonder die functie doen.

"Het enige dat we verloren hebben is multiplayer. We hebben een volledig werkende psysics-systeem, je kunt nog steeds je eigen levels maken en alles wat LittleBigPlanet maakt kun je terug vinden. Je kunt uploaden, downloaden, delen via ad-hoc, maar we hebben geen multiplayer", vertelt senior producent Mark Green aan Eurogamer op Gamescom.

"Het systeem kan wel multiplayer aan, maar misschien niet met de volledige physics. Technisch gezien verlies je een derde aan processorkracht of een derde van het geheugen in het systeem om multiplayer te laten draaien. Met die limitaties konden we het niet redden."

Maar voor de rest benadrukt dat het spel compleet LittleBigPlanet is. Hij vertelde ook dat hij geen fan was van de manier waarop het springen ging in de PS3-versie, en verzekerd ons dat dit verbeterd is op de PSP.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Erwin Vogelaar avatar

Erwin Vogelaar

Editor in Chief EG.nl

Reacties