Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

LittleBigPlanet krijgt nieuwe features

Water met Pirates o/t Caribbean DLC.

Ontwikkelaar Media Molecule heeft samen met Disney de handen in mekaar geslagen om LittleBigPlanet binnenkort helemaal tot een aaibare Pirates of the Caribbean om te toveren. Vanaf 22 december kunnen we namelijk een nieuwe costume pack downloaden waarmee we onze Sackboys kunnen vermommen als "Sack" Sparrow, Will Turner, Elizabeth Swann en Davy Jones.

De costume pack zal te koop zijn voor 5,99$, al kunnen de vier outfits ook afzonderlijk gekocht worden voor 1,99$ per stuk. Allemaal heel leuk, maar het is vooral de achterliggende nieuwe feature die Media Molecule met deze DLC gaat introduceren die onze interesse wist op te wekken.

Met de Pirates of the Caribbean Costume Pack krijg je namelijk ook meteen de mogelijkheid om water aan je zelfgemaakte levels toe te voegen. Dit was tot nu toe nog niet mogelijk en deze optie zal enkel en alleen te verkrijgen zijn binnen het zonet beschreven costume pack. Ook zitten er enkele nieuwe stickers, objecten en Trophies vast aan de aankomende DLC.

Hoewel je de Costume Pack moet kopen om water in je eigen levels te laten opduiken zal het geen probleem zijn om andere user-generated content te spelen waarin de feature aanwezig is, zonder dat je de DLC hebt aangekocht.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties