Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Little Nightmares release bekend

Droomesequentie.

Bandai Namco maakt de releasedatum van Little Nightmares bekend. vanaf 28 april is de game verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Little Nightmares is de nieuwste game van Tarsier Studios. Deze ontwikkelaar werkte in het verleden mee aan onder andere LittleBigPlanet PS Vita en Tearaway Unfolded.

In Little Nightmares kruip je in de huid van een jong meisje genaamd Six, dat probeert te ontsnappen uit een ondergronds fort genaamd 'the Maw.' Het is aan jou om je een weg te banen door het fort en de inwoners ervan te ontlopen.

Ter gelegenheid van de aankondiging onthult Tarsier Studios ook een nieuwe trailer voor de game. Deze toont nieuwe gameplay, alsook een aantal sterfscènes van het hoofdpersonage.

Tarsier heeft tevens een interactieve video op de officiële Little Nightmares-site geplaatst. Je kunt je ook op de site registreren om een gratis in-game Tengu Mask te ontgrendelen.

Geschreven door Michiel de Coninck.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties