Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Little Big Planet-studio start wekelijkse livestream Dreams

Eerste livestream van de surrealistische game deze vrijdag te bekijken.

Ontwikkelaar Media Molecule start komende vrijdag met een wekelijkse livestream van diens nieuwe PlayStation 4-game Dreams.

Het nieuwe project van de Little Big Planet-studio werd in juni tijdens de Sony persconferentie op E3 onthuld. Je maakt in Dreams je eigen fantasieën werkelijkheid en gaat op ontdekking in de dromen van andere spelers. De ontwikkelaar beschrijft de game als een surrealistische verkenningstocht door de verbeeldingskracht van andere PlayStation 4-spelers.

Je gebruikt je DualShock 4-controller om te verven, beeldhouwen en je eigen gamewereld te bouwen. Volgens Media Molecule kan alles in de wereld naar wens geanimeerd en gemanipuleerd worden. Verder is nog niet veel over het project bekend, maar de studio gaat via de wekelijkse livestream een tipje van de sluier lichten.

De eerste livestream is komende vrijdag om 17.30 uur via het Media Molecule Twitch kanaal te bekijken. De releasedatum van Dreams is momenteel nog niet bekend


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Getagged als

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen