Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Link Kingdom Hearts 3DS en deeltje drie

Zowel op vlak van gameplay als verhaal.

De ene keer krijgen we te horen dat er plannen zijn om Kingdom Hearts III te maken, om dan enkele weken later weer te vernemen dat we nog niet op een derde deel moeten hopen. Het lijkt wel alsof Square Enix het zelf niet zo heel goed weet, maar vandaag schotelen we jullie alvast een nieuwe episode binnen de Kingdom Hearts soap voor.

In de meest recente uitgave van het Japanse blad Famitsu heeft Tetsuya Nomura, de man verantwoordelijk voor knuffelbare RPG, aangegeven dat er een link is tussen Kingdom Hearts 3DS, een titel die zoals de naam al doet vermoeden uitkomt voor de gloednieuwe handheld van Nintendo, en het voorlopig nog niet officieel aangekondigde Kingdom Hearts III.

De man kon echter enkel kwijt dat de link tussen beide games in de vorm van een gelijkaardige gameplay en een doorstromend verhaal aanwezig is. Beeldmateriaal om zijn bewering te staven, daar kunnen we op dit moment enkel nog maar van dromen.

Wanneer Kingdom Hearts III uit zal komen durven we nog niet eens aan te denken, maar ook de releasedatum voor Kingdom Hearts 3DS ontbreekt voorlopig nog. De hardware waarop dat laatste spel speelbaar zal zijn, de 3DS, verschijnt in Europa ergens in maart 2011.

Reacties