Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lindsay Lohan breidt aanklacht tegen maker GTA 5 uit

Actrice komt met 67 pagina's aan bewijs tegen Rockstar.

Lindsay Lohan heeft haar aanklacht tegen Rockstar uitgebreid. De zaak tegen de ontwikkelaar van Grand Theft Auto V is aangevuld met een 67 pagina's tellend boekwerk. Dit schrijft het Amerikaanse blad The Hollywood Reporter.

Het document bevat 46 pagina's aan foto's die moeten bewijzen dat Lohan's gelijkenis is gebruikt in de game. Lohan klaagde eerder dit jaar Rockstar aan omdat een personage in Grand Theft Auto V op haar gebaseerd zou zijn. Lohan beweert in haar oorspronkelijke aanklacht dat dit zonder haar toestemming is gebeurd.

Rockstar heeft enige tijd geleden gereageerd op deze aanklacht. Volgens de ontwikkelaar is Lohan enkel uit op publiciteit en aandacht. Ook moederbedrijf Take-Two Interactive is niet overtuigd van Lohan's claim.

De releasedata van Grand Theft Auto V voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One werd onlangs aangekondigd. Daarnaast zijn er geruchten dat Grand Theft Auto V een first-person modus krijgt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties