Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Like a Dragon: Infinite Wealth releasedatum onthuld

Niet oneindig lang meer.

Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio heeft de releasedatum van Like a Dragon: Infinite Wealth bekendgemaakt. De nieuwste game in de Yakuza-reeks is vanaf 26 januari 2024 beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

In een nieuwe trailer van meer dan tien minuten is te zien hoe hoofdpersonage Ichiban Kasuga in Hawaï op zoek gaat naar zijn moeder Akane.

Ook oude getrouwe Kazuma Kiryu maakt zijn opwachting. Hij is ondertussen op leeftijd en ongeneeslijk ziek. Hij besluit om de tijd die hem nog rest te gebruiken om samen met Ichiban de Yakuza te bestrijden.

Ryu Ga Gotoku Studio onthult ook dat stemacteurs Danny Trejo en Danny Dae Kim aan de game meewerken. Trejo speelt de leider van een crimininele organisatie op Hawaï, Kim vertolkt de rol van de kapitein van een Yakuza-clan.

In een tweede trailer zijn ook enkele jobs en minigames uit de game te zien. Deze keer kun je onder andere een cowboy of samurai aan je party toevoegen. En als Ichiban in geldnood zit, kan hij onder andere als fietskoerier aan de slag.

Ben je nog niet vertrouwd met de Yakuza-reeks? Lees dan zeker eens onze Yakuza: Like a Dragon review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Like a Dragon: Infinite Wealth

Video Game

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties