Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Life is Strange: True Colors aangekondigd met release in september

Is niet meer episodisch.

Square Enix kondigt Life is Strange: True Colors aan. Dat is het derde volwaardige deel in de Life is Strange-reeks, maar zal in tegenstelling tot de vorige games niet meer episodisch zijn. Spelers kunnen de game dus in één ruk uitspelen bij de release op 10 september 2021. De game komt uit voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox-consoles en Stadia.

Life is Strange: True Colors volgt het verhaal van Alex Chen, een jonge Aziatische vrouw die sterke emoties van anderen aanvoelt, absorbeert en manipuleert. Die unieke krachten gebruikt ze om de waarheid te ontdekken achter de tragische dood van haar broer.

Cover image for YouTube videoLife is Strange: True Colors - Announce Trailer [PEGI]

Alles speelt zich af in het stadje Haven Springs, maar er komen ook bekende gezichten terug. Zo zal Steph uit Life is Strange: Before the Storm een belangrijke rol spelen als één van Alex' beste vrienden en kan Alex zelfs een liefdesrelatie starten met haar.

De game wordt ontwikkeld door Deck Nine, de studio die ook verantwoordelijk was voor Before the Storm. Dontnod, de studio die verantwoordelijk was voor Life is Strange en Life is Strange 2, werkt niet meer mee aan de reeks maar sloeg zijn eigen weg in met het in 2020 verschenen Tell Me Why.

Naast Life in Strange: True Colors maakte Square Enix ook bekend dat de originele Life is Strange en Before the Storm een remaster krijgen. De Life is Strange: Remastered Collection komt in de loop van de herfst uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Life is Strange: True Colors

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties