Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Life is Strange: Remastered Collection releasedatum bekend

Prikt vreemde datum.

Life is Strange: Remastered Collection komt op 1 februari 2022 uit voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One en Xbox Series X/S. Dat laat Square Enix weten via een persbericht.

Life is Strange: Remastered Collection bundelt Life is Strange Remastered, de prequel Life is Strange: Before the Storm Remastered en de inhoud van de Deluxe Edition van Before the Storm samen. De remasters bevatten opgepoetste personages, omgevingen, verbeterde belichting en motion captured gezichtsanimaties.

Dat de games al zo vroeg in 2022 uitkomen, klinkt bij de fans ongetwijfeld als muziek in de oren als je weet dat de Life is Strange: Remastered Collection release vorige maand nog werd uitgesteld naar 2022. Voor meer info over de nieuwste game in de reeks kun je hier onze Life is Strange: True Colors review lezen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Life is Strange Remastered Collection

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties