Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Life is Strange: Remastered Collection release uitgesteld naar 2022

Zijn tijd vooruit.

De release van Life is Strange: Remastered Collection wordt uitgesteld naar begin 2022. De nieuwe game in de reeks, Life is Strange: True Colors, komt wel nog steeds op 10 september uit. Op 30 september krijgt die game bovendien al een eerste DLC-pakket genaamd Wavelengths.

Life is Strange: Remastered Collection bevat opgepoetste versies van de originele Life is Strange en prequel Before the Storm. De nieuwe versies krijgen onder andere facial motion capture en verbeterde belichting.

Wie de Life is Strange: True Colors Ultimate Edition koopt, krijgt nog steeds toegang tot de Remastered Collection van zodra die beschikbaar is. Als verklaring voor het uitstel van die laatste game verwijzen de ontwikkelaars vooral naar de uitdagingen die de coronapandemie met zich meebrengt.

De eerste Life is Strange kwam oorspronkelijk in 2015 uit. Op de site vind je Nathans lofzang voor die game in zijn Life is Strange review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Life is Strange Remastered Collection

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Life is Strange: True Colors

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties