Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Life is Strange komt naar Android en iOS

Zeer binnenkort.

Ontwikkelaar Dontnod laat weten dat Life is Strange vanaf 14 december beschikbaar is voor iOS. Vanaf die dag zijn de eerste drie episodes beschikbaar. De resterende twee episodes komen begin 2018 uit. In diezelfde periode lanceert er ook een versie van de game voor Android-toestellen.

De iOS-versie van Life is Strange bevat dezelfde content als de originele versie van de game, maar is aangepast voor besturing met touch controls. Daarnaast is het in deze nieuwe versie mogelijk om iMessage stickers te gebruiken, en is er ook een nieuwe modus om foto's te maken.

De eerste episode van de game kost 3,49 euro. De andere episodes koop je als in-app aankopen. Vorige week is ook de Life is Strange: Before the Storm episode 3 release bekendgemaakt. Nathans Life is Strange review lees je op de site.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties